Poslední nouzový víkend

Pouze 9. – 11. 4.

(Snad) poslední víkend v nouzovém stavu je zároveň Víkend Prasáren do třetice. Klasicky na tácku, s pusou umaštěnou, takže ubrousek navíc rádi přidáme. Přesně jako na koncertě, festivalu, nebo pouti, tedy akcích, které si zatím moc neužijeme, tak si je s námi pojďte připomenout alespoň gastronomií.

MENU:
Polévka:
Hovězí vývar s masem a nudlemi
45 Kč

Hlavní chody:
Langoš – standardně se vším (kečup, česnek, sýr)
65 Kč

Sendvič s hovězím masem, rukolou a modrým sýrem
135 Kč

Žlučníkový speciál – Topinka s ďábelskou směsí a sýrem
120 Kč

Trdlobása – Zapečená bílá klobása do houskového těsta
95 Kč

A nezapomeňte se podívat na naše týdenní speciality. Nejsou na tácku, ale chutnají výborně.